QUIZ  i  BISkoppen .

I den kommende vintersæsson begynder vi igen at quizze i Bis’koppen på udvalgte lørdage. Datoerne kommer her, men vi annoncerer det også fra gang til gang:

19.okt – 9.nov – 23.nov – 14.dec – 11.jan – 25.jan – 8.feb – 22.feb

– 8.mar – 22.mar

Quizzen starter kl 11 og foregår i grupper. Det er nemmere at forklare reglerne, når  man er tilstede, men så meget kan afsløres, at det rigtige svar udløser en jeton til gruppen, der har svaret først. Til slut tæller hver gruppe deres jeton’er op, og den gruppe der har flest modtager en sød præmie. Det er uhøjtidelig morskab, og der vil blive spurgt om alt muligt. Ingen ved det hele, men nogen i gruppen ved ditten, andre ved datten.

En ny type spørgsmål vil være dem, hvor oplysningerne kommer drypvis – så får man se, hvilken gruppe,der kommer først med et svar. For eksempel: 1)opskrift til 4 personer 2)4 tynde skiver kalveinderlår 3)2 spsk mel,salt,hvid peber 4) 1 æg, 1 dl rasp, en skive citron 5) et par ansjosfileter eller benfri sild.

Yes: Svaret er  ”Wienerschnitzel”. Den slags drypoplysninger kan jo gives om hvad som helst: Steder, personer, musik, begivenheder osv.

Vi håber at ses til nogle fornøjelige quizzer.

Frank Guldagger